Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #103

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de nieuwe serie Glow.

Glow (één seizoen)

Glow is een serie die is gemaakt door de mensen achter het populaire Orange is the New Black. Ook Glow is een komische dramaserie geworden en gaat over vrouwelijke worstelaars. De naam is meteen een afkorting, die staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling. In de hoofdrol, en ook meteen het middelpunt van de serie, zien we Alison Brie, die je kunt herkennen van Community en Mad Men. Nadat ze in de jaren tachtig niet aan een baan weet te komen, besluit ze het worstelen voor vrouwen maar eens uit te proberen.

El Chapo (één seizoen)

El Chapo is een serie in dezelfde lijn als Narcos. We volgen het leven van de notoire drugsleider El Chapo. We zien hem in de jaren tachtig, toen hij nog werkte voor het Guadalajara Cartel, en zien hem ontpoppen tot de grote drugsbaron in de jaren negentig — en uiteindelijk zien we de man ook vallen in 2016, toen hij werd opgepakt. Tussen de jaren tachtig en 2016 is er natuurlijk genoeg gebeurd, dus je hebt genoeg om naar te kijken. Mocht je een serie als Narcos goed kunnen waarderen, dan vind je deze Mexicaanse serie ook de moeite waard.

Better Call Saul (drie seizoenen)

Wellicht ken je Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk, als de louche advocaat uit de serie Breaking Bad. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkt. Seizoen één en twee waren al in hun geheel op Netflix te zien en seizoen drie is deze week compleet gemaakt. In Better Call Saul zien we hoe erg het een gedreven advocaat tegen kan zitten in het leven, terwijl hij zijn hoofd boven water probeert te houden. Naast Saul, komen er nog enkele andere bekende personages uit de hitserie Breaking Bad voorbij.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.