Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #102

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere Orange is the New Black.

Orange is the New Black (vijf seizoenen)

In het vijfde seizoen van Orange is the New Black zal alles wellicht alleen maar erger worden. Hoofdrolspeler Piper is een ietwat naïeve vrouw, die naar de gevangenis gestuurd wordt voor iets dat ze een aantal jaar geleden gedaan heeft. Ze heeft inmiddels vrienden en vijanden in de gevangenis en heeft zelfs een klein bedrijf gerund vanuit de nor. Seizoen vijf pakt de gebeurtenissen uit seizoen vier weer op. Een seizoen dat begint met een cliffhanger van jewelste. Ben je dus reuze benieuwd hoe het allemaal afloopt en verder gaat? Vergeet die zon buiten dan maar.

Orphan Black (S05E01)

Het begon een aantal jaar geleden: Sarah is getuige van de zelfmoord van haar dubbelgangster en neemt de identiteit van de overledene aan. Opeens gaat er een wereld aan geheimen voor haar open, want er blijken meerdere dubbelgangers in het spel te zijn. In het vijfde seizoen is de serie terug van weggeweest — het derde seizoen wordt nog altijd als een iets minder goed seizoen gezien, maar het vierde seizoen maakte al een hoop goed. Het vijfde seizoen moet er echt overheen gaan, want deze bijzondere serie verdient de aandacht die je over hebt.

The Flash (twee seizoenen)

Mocht je helemaal meegaan in die superheldengekte, dan heb je ongetwijfeld al eens de serie Arrow opgestart op Netflix. The Flash is een serie die zich in hetzelfde universum, ook wel het Arrowverse genoemd, afspeelt, waardoor sommige afleveringen van beide series in elkaar overlopen. Het derde seizoen van de snelste man op aarde (die keer op keer toch niet de snelste blijkt te zijn) is net afgelopen en het vierde seizoen verschijnt eind dit jaar al. Ook Supergirl en DC’s Legends of Tomorrow staan nu op Netflix, die ook onderdeel zijn van Arrowverse.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.