Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #101

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vijfde seizoen van Suits.

Suits (vijf seizoenen)

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Queen

Queen is een film over opgroeien en volwassen worden. Rani (gespeeld door Kangana Ranaut) is een jonge vrouw uit Delhi die uit een conservatieve familie komt en op het laatste moment wordt gedumpt door haar verloofde. Ze besluit niet bij de pakken neer te zitten en op de huwelijksreis te gaan die al stond gepland. Ze reist over heel de wereld en leert allerlei nieuwe mensen kennen. Ze doet ontzettend veel nieuwe ervaringen op en leert haarzelf echt kennen tijdens die reis. Een feelgoodmovie die met een bittere pil begint.

Top Boy (twee seizoenen)

Een goedlopende en ondergrondse drugszaak wordt geleid door Dushane (gespeeld door Ashley Walters) en zijn vriend Sully (Kane Robinson), met als doel de rijkste mannen uit de wijk te worden. Daarom gaan ze in zee met drugsbaas Bobby Raikes (Geoff Bell). Vanwege nieuwe problemen wordt de lening die de mannen hebben gekregen van Raikes gestolen, waardoor er natuurlijk wraak genomen moet worden. Ondertussen wordt er ook een dertienjarige ingelijfd, terwijl diens moeder in het ziekenhuis beland — met allerlei nare gevolgen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. de Reijer Martin
  17 juni, 2017 om 20:32

  Geachte, graag zou ik een aanspreek punt hebben om vragen aangaande seizoenen te kunnen informeren. Tryant en Marseille zijn kei goede afleveringen. Mijn vraag: deze reeksen zijn nog niet ten einde volgens mij. Hoe kom ik aan mijn info om te weten of deze nog verder gaan en eventueel in de toekomst andere reeksen.
  Graag hierover een mailtje terug. Dank u!
  Met oprechte groeten
  de Reijer Martin NETFLIX kijker

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.