Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #100

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het vijfde seizoen van House of Cards.

House of Cards (vijf seizoenen)

Eindelijk staat het vijfde seizoen van House of Cards online bij Netflix. Je kunt nu eindelijk te weten komen hoe de escapes van Frank en Claire Underwood vergaan in deze spannende serie, die, toegegeven, in het derde seizoen wat steken liet vallen. Wellicht werd dit bewust gedaan, zodat er via het vierde seizoen opgebouwd kon worden en krijgen we een spetterende show te zien. Als we de onderstaande trailer mogen geloven, dan gaat het er hard aan toe en lijkt Frank in elk geval op een gevaarlijk punt te staan: de man heeft weinig te verliezen…

The Americans (vier seizoenen)

The Americans heeft de afgelopen week zijn vierde seizoen gekregen op Netflix. In deze spannende serie, die zich afspeelt ten tijde van de Koude Oorlog, zien we hoe twee Sovjet-strijders leven als een getrouwd Amerikaans stel. Ze hebben twee kinderen die nergens van afweten en een buurman die bij de FBI werkt. Je zou zeggen dat dit een goede basis is voor een komedieserie, maar we hebben toch echt te maken met een dramaserie – eentje die ook nog eens heel goed wordt ontvangen door zowel pers als publiek.

Robocop

Van twee moderne series naar een klassieker uit de jaren tachtig: er zijn maar weinig (volwassen) mensen die Robocop niet kennen (over deel twee en deel drie hoeven we het niet te hebben). Dankzij Netflix heeft nu ook een jongere generatie de kans om kennis te maken met het monolitische bedrijf dat een toekomstig en misdadig Detroit beheerst, en besluit om een dode politieagent terug te brengen in de vorm van een cybernetische variant. En dat ding, half mens, half robot, kennen we inmiddels al ruim dertig jaar als Robocop.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.