Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert nieuwe Envaya serie bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 11:55 CategorieLuidsprekers

Denon heeft tijdens de European Dealer Conference van Sound United, het nieuwe moederbedrijf van D&M, de nieuwe Envaya-serie bluetooth-speakers gepresenteerd. De serie bestaat uit drie modellen, in verschillende groottes.

Denon Envaya serie bluetooth-speakers

Denon zet met de Envaya-speakers weer vol in op bluetooth en draagbaarheid. Alledrie de nieuwe modellen staan volgens het bedrijf in het teken van een hoge audiokwaliteit, betrouwbaarheid, een mooie ‘touch and feel’ en een modern design met een ‘beetje retro’.

De luidsprekers beschikken alledrie over Bluetooth aptX met een maximale afstand van 30 meter, de mogelijkheid om twee speakers met elkaar te koppelen voor een stereoweergave, de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren en compatibiliteit met Google Now en Siri voor spraakbediening. Ook zijn de speakers IPX7 gecertificeerd en dus waterbestendig, ligt de batterijduur tussen de 10 en 12 uur, en wordt er een riem meegeleverd om de draagbaarheid te vergroten.

Het grootste model is de DSB-250BT, met een formaat van 209 bij 72 bij 70 millimeter. Deze speaker biedt volgens Denon de beste prestaties en de langste batterijduur. Het tussenmodel is de DSB-150BT met een formaat van 188 bij 62 bij 60 millimeter. Het kleinste model is de DSB-50BT, met een formaat van 163 bij 55 bij 53 millimeter. Dit kleine model is volgens Denon ideaal voor onderweg. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt maar daar horen we binnenkort meer over.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.