Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De C Seed 262 is ’s werelds grootste 4K Ultra HD tv

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2017, 11:22 CategorieLcd en led tv's

Heb je een onbeperkt budget, heb je een hele grote woonkamer en wil je alleen het grootste van het grootste? Dan kun je niet om deze tv heen. De C Seed 262 heeft namelijk een diagonaal van 262-inch, wat neerkomt op zo’n 7 meter.

De C Seed 262 is alleen voor de rijkeren onder ons weggelegd en biedt de ultieme thuisbioscoopervaring met een abnormaal groot scherm. Echter, een gemotoriseerde stoffen cover zorgt ervoor dat de tv wanneer hij uitstaat niet te overheersend is.

De tv is voorzien van minuscule led’s die de pixels van het scherm vormen. Deze nieuwe techniek wordt nog niet vaak gebruikt, met name door de hoge kosten.

De televisie komt met de 4K Ultra HD-resolutie, biedt een helderheid van 800 nits en komt met een contrast van 5000:1. Ook beschikt het model over een ingebouwde 4K-mediaspeler en zes geïntegreerde luidsprekers. Het geheel weegt ook aardig wat; 800 kilogram.

De C Seed 262 is vanaf nu beschikbaar voor een prijs van omgerekend 490.000 euro. Meer informatie over de tv vind je hier.

  • Delen:

Reacties

  1. ada
    13 juni, 2017 om 11:32

    De kijkafstand staat er niet bij, dus ff meer informatie haha.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.