Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert Beoplay E4 hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2017, 8:54 CategorieAccessoires

Bang & Olufsen heeft vandaag de Beoplay E4 gelanceerd; een nieuwe generatie in active noise cancelling-koptelefoons. De Beoplay E4 is volgens het Deense bedrijf ontworpen als een stijlvolle accessoire voor forenzen en reizigers.

B&O Beoplay E4

De Beoplay 4 biedt een verbeterde ANC (Active Noise Cancellation) en onderdrukt tot 15dB meer laagfrequent geluid dan de vorige editie. Dankzij de combinatie van een dubbele microfooningang met actieve-ruisonderdrukkingstechnologie die ook in het flagship Beoplay H9 verwerkt zat, registreert de Beoplay E4 omgevingsgeluiden en scheidt deze van de muziek uit de koptelefoon door een signaal te produceren dat ongewenste geluiden, van bijvoorbeeld vliegtuigen, treinen en de werkomgeving, blokkeert. Met één snelle handeling kun je de muziek en ANC tegelijkertijd uitzetten om terug te keren naar het geluid van de omgeving. Met hetzelfde gebaar kan de ANC ingeschakeld worden en start je de muziek waar je gestopt was.

Daarbij is de batterij-unit slanker en gebruiksvriendelijker dankzij het polymeeroppervlak. De muziekbediening is ook opnieuw ontworpen om een ​​makkelijkere en intuïtievere gebruikerservaring te bieden en is beschikbaar in geanodiseerd aluminium. Elke koptelefoon is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor hij robuust en krasbestendig is. De Beoplay E4 wordt ook geleverd met oordopjes van zacht schuim die de hele dag door voor comfort moeten zorgen en passief helpen omgevingsgeluiden te blokkeren.

Prijs en beschikbaarheid

De Beoplay E4 zal uitgebracht worden in het zwart en is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro. De koptelefoon wordt standaard geleverd met een laadkabel, een vluchtadapter, vier verschillende siliconen oordopjes, één paar Comply Memory Foam-oordopjes en een draagtaszak.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.