Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen presenteert eerste oled tv mogelijk tijdens IFA

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 9:59 CategorieOled tv's

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Bang & Olufsen een samenwerking met LG aanging maar dit jaar moeten de eerste vruchten geplukt worden. Het Deense bedrijf heeft vandaag een persuitnodiging voor IFA 2017 de deur uitgedaan en we verwachten tijdens die presentatie de eerste oled tv van het merk te zien.

Eind augustus van dit jaar gaat in Berlijn IFA 2017 van start, en dat betekent dat alle grote elektronicafabrikanten hun nieuwste ontwikkelingen en producten tonen. Ook Bang & Olufsen is van de partij en de verwachting is dat het bedrijf zijn eerste oled tv zal onthullen. Als we de geruchten mogen geloven krijgt het model de naam BeoVision Eclipse mee.

Net als bij eigenlijk alle oled tv’s die je momenteel kunt kopen wordt het paneel door LG Display geproduceerd. Daarbij zou LG verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de beeldprocessor en het smart tv-platform. De verwachting is dan ook dat de tv draait op WebOS-software. B&O zelf is natuurlijk verantwoordelijk voor het design en zou de tv uitrusten met een in huis ontwikkelde soundbar die voorzien is van HDMI.

De perspresentatie vindt op 30 augustus plaats en Homecinema Magazine is hier natuurlijk bij aanwezig om direct verslag te doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.