Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music biedt nu ook een jaarabonnement van 99 euro aan

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 10:57 CategorieStreamingdiensten

Het is vanaf nu mogelijk een jaarabonnement op de muziekstreamingdienst Apple Music te nemen, die 99 euro per jaar kost. Wanneer je maandelijks voor de dienst betaalt (9,99 euro), dan kun je dus op jaarbasis twee tientjes besparen.

Jaarabonnement Apple Music kost 99 euro

Apple Music biedt vanaf nu ook een jaarabonnement aan. Maar je moet er wel een beetje moeite voor doen om die optie te vinden. Het abonnement kost 99 euro. Wanneer je al een vaste gebruiker bent en maandelijks 9,99 euro betaalt, dan kun je op jaarbasis dus nog eens twintig euro besparen. Apple meldt dat het jaarabonnement al maanden beschikbaar is. Het lijkt er nu op dat mensen het simpelweg eerder nog niet hebben gevonden en dat is niet vreemd, aangezien de optie dus goed zit verstopt binnen de applicatie van de dienst.

Zo dien je eerst een ander abonnement af te nemen bij Apple, maar daarna kun je overstappen op het jaarabonnement. Binnen de Apple Music-app dien je dan naar je account te gaan, en vervolgens naar je Apple ID. Daar kies je voor het kopje met je abonnementen en kun je aangeven wat voor abonnement je wil. Je kunt dit abonnement ook in de App Store vinden. Daar dien je ook eerst naar je Apple ID te gaan en vervolgens naar abonnementen. Laten we hopen dat Apple het jaarabonnement later toegankelijker zal gaan aanbieden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.