Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple heeft meer dan 27 miljoen betalende abonnees

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2017, 10:16 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft bekendgemaakt dat de muziekstreamingdienst Apple Music momenteel meer dan 27 miljoen betalende abonnees heeft. Dat is iets meer dan de helft van de grootste concurrent, Spotify, die momenteel vijftig miljoen betalende klanten heeft. Die cijfers zijn inmiddels ook alweer maanden oud.

27 miljoen betalende abonnees voor Apple Music

Apple heeft in de afgelopen dagen meer bekendgemaakt over de producten en software-updates die dit jaar zullen verschijnen. Zo weten we inmiddels meer over nieuwe iPads, besturingssysteem iOS 11 en de Apple Watch (en hebben een handvol Apple TV-eigenaars toegang gekregen tot Amazon Prime Video). Ook is er een slimme speaker voor in huis aangekondigd: de HomePod. Daardoor was er maar weinig ruimte over voor Apple Music, maar ook over deze muziekstreamingdienst hebben we inmiddels een update ontvangen.

Apple Music beschikt momenteel namelijk over 27 miljoen betalende abonnees. In een paar maanden tijd heeft Apple er dus zo’n zeven miljoen bijgeschreven. De groei gaat gestaag door. Concurrent Spotify heeft natuurlijk ook niet stilgezeten in de afgelopen maanden: die dienst schreef vijftig miljoen betalende klanten op, de laatste keer dat we daar iets over hoorden. Wellicht dat de HomePod-speaker nog verandering kan aanbrengen in het aantal betalende klanten, maar dat zal de toekomst moeten gaan uitwijzen de komende maanden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.