Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Android TV-app van Facebook laat gebruikers video’s uit feed bekijken

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2017, 9:55 CategorieSmart tv's

Facebook heeft zijn Android-applicatie van een update voorzien, die voortaan ook Android TV als platform ondersteunt. Heel veel kun je niet met die app, maar je kunt er wel de video’s uit je feed mee bekijken op je slimme televisie.

Facebook op Android TV

Facebook maakt er zelf niet zo’n punt van door er geen aankondiging aan te verbinden, maar het is vanaf nu mogelijk de app van het sociale netwerk te downloaden voor Android TV. Heel veel kun je nu niet met de app, maar je kunt er in elk geval wel video’s uit je feed mee bekijken op je slimme tv. Je hoeft dus niet te verwachten dat je je nieuwsfeed kunt doorpluizen zoals je dat op je computer of smartphone doet. Ook is het zo dat de kwaliteit van de video’s vaak niet jé van hét zijn, dus er valt nog wat te wensen aan de opties van de app.

Je kunt de app nu downloaden door naar Google Play te gaan, de digitale winkel van het Android-besturingssysteem. Daar tref je de applicatie aan en kun je hem meteen downloaden. Na het downloaden dien je nog wel even in te loggen natuurlijk en dat kan door ondertussen, op je pc, naar facebook.com/device te gaan. Daar vul je de code in die op je tv wordt gepresenteerd na het installeren van de software. Als alles gelukt is krijg je de verschillende soorten content gepresenteerd in een aantal overzichtelijke categorieën.

Onlangs kondigde Google een grote update voor Android TV aan. Daar lees je hier alles over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.