Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon Prime Video komt naar tvOS op Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2017, 19:23 CategorieMediaspelers

Apple heeft vandaag tijdens de WWDC conferentie bekendgemaakt dat Amazon Prime Video naar de Apple TV komt. Gebruikers van de mediaspeler kunnen Amazon Prime Video voortaan uit de App Store van de Apple TV halen. Vervolgens kan er direct naar series en films gekeken worden, mits er natuurlijk een abonnement op de dienst afgesloten is.

Amazon Prime Video in Nederland

Amazon heeft eind vorig jaar de wereldwijde lancering van Amazon Prime Video aangekondigd. Ook Nederlanders kunnen sinds december voor een vast en laag bedrag per maand toegang krijgen tot de videostreamingdienst.

Mocht je van de dienst gebruik willen maken dan kun je zelf PrimeVideo.com registreren voor een gratis proefperiode van 7 dagen en vervolgens zes maanden gebruikmaken van Amazon Prime Video voor een introductieprijs van 2,99 euro per maand. Daarna kost het abonnement 5,99 euro per maand.

Het is nog niet duidelijk of de dienst direct ook voor Nederlandse gebruikers op de Apple TV te downloaden is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.