Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Luisterboekendienst Storytel vanaf nu verkrijgbaar voor de Sonos-app

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2017, 15:19 CategorieStreamingdiensten

Vanaf nu is luisterboekendienst Storytel verkrijgbaar voor de Sonos-app. Dankzij die integratie is het mogelijk naar audioboeken via de app te luisteren. Om van de dienst gebruik te kunnen maken, dien je wel een account aan te maken.

Storytel binnen de Sonos-app

Het is vanaf vandaag mogelijk ook de luisterboekendienst Storytel te gebruiken binnen de Sonos-applicatie. Dat betekent dat je op de bank samen met je gezin of onderweg in de auto naar je favoriete audioboek kunt luisteren, zonder dat je daarvoor een extra app nodig hebt. Storytel is een digitale abonnementsdienst waarmee je audioboeken naar je telefoon streamt. De dienst is nu binnen de Sonos-app beschikbaar voor iedereen die een dergelijk account heeft. Heb je dat nog niet, dan moet je dat nog eerst even aanmaken.

Met deze ondersteuning is het voor eigenaars van (meerdere) Sonos-speakers mogelijk om naar hetzelfde boek te luisteren, terwijl je door het huis loopt. Zo hoef je dus in theorie niets te missen van het verhaal, terwijl je van kamer naar kamer loopt. Dit is één van de nieuwe samenwerkingen die Sonos is aangegaan, om een zo breed en toegankelijk mogelijk pakket aan diensten aan te bieden binnen haar eigen app. De abonnementsdienst voor luisterboeken is overigens veertien dagen gratis uit te proberen voor nieuwe luisteraars.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.