Samsung komt met update die automatisch schakelen hdmi-inputs verhelpt

25 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-KS9000-review-feature

De Koreaanse fabrikant komt binnenkort met een update die het automatisch en ongewenst schakelen tussen hdmi-inputs moet verhelpen.

Eerder deze week schreven we over een probleem waar veel eigenaren van een Samsung tv mee te maken hebben. De tv’s zijn namelijk nogal gevoelig voor input op de hdmi-poorten en staan zo ingesteld dat deze automatisch naar een andere input schakelen zodra er signaal waargenomen wordt. Echter, sommige aangesloten apparaten springen soms uit zichzelf even aan of geven een minimaal signaal door waardoor er op ongewenste momenten tussen hdmi-inputs geschakeld wordt.

Samsung has been following the comments on our Community Thread and we will be issuing a Firmware update early this summer that will address this behavior and provide the level of convenience that was intended.

De fora van Samsung staan vol met klachten van gebruikers en dat heeft inmiddels geleid tot een reactie van Samsung. Het bedrijf laat weten dat ze de reacties op de fora gevolgd heeft en begin deze zomer een firmware-update uit zal rollen. Het statement is wat vaag maar we gaan er vanuit dat gebruikers na de update de optie voor het automatisch schakelen tussen hdmi-inputs zelf aan of uit kunnen zetten.

Reacties (0)