Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polk Audio lanceert MagniFi Max SR soundbar met Google Cast

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 14:47 CategorieLuidsprekers

Polk Audio brengt binnenkort een nieuwe soundbar op de markt, uitgerust met twee interessante features; Google Cast en Stereo Dimensional Array (SDA). De speaker gaat onder de naam MagniFi Max SR.

De Polk Audio MagniFi Max is een 3.1-kanaals soundbar die uitgebreid kan worden met twee draadloze surround-speakers voor een 5.1-kanaals luisterervaring. Wil je de speakers standaard in de doos hebben zitten, dan is de naam MagniFi Max SR.

Stereo Dimensional Array (SDA) is een door Polk Audio ontwikkelde technologie waarmee het audioveld breder en hoger wordt, en meer details hoorbaar zijn. Middels deze techniek moet de soundbar een breed en diep geluidsveld bieden, dat zelfs buiten de grenzen van de speaker zelf treedt. Samen met de (optionele) draadloze achterspeakers moet de soundbar volgens het bedrijf een indrukwekkende 360 graden audiobeleving bieden.

Natuurlijk is er ook een draadloze subwoofer aanwezig, met een driver van 8-inch en een vermogen van 160 Watt. De soundbar heeft een vermogen van 180 Watt en komt met vier 1-inch bij 3-inch drivers, een paar 0,75-inch tweeters en een 1-inch driver voor het centerkanaal. Een selectie aan EQ presets maakt het mogelijk om de audioweergave aan het type content aan te passen, of de weergave aan te passen op het moment van de dag.

De soundbar wordt geleverd met een eigen afstandsbediening, maar er is ook standaard ondersteuning voor afstandsbedieningen van onder meer Samsung, LG en Sony aanwezig. Qua aansluitingen beschikt de speaker over drie hdmi-ingangen met HDCP 2.2, een hdmi-uitgang met ARC, een optische input, een 3.5mm-poort en een ethernetpoort. Ook is WiFi aanwezig en kun je audio streamen via Bluetooth of Chromecast built-in. Natuurlijk is er volledige ondersteuning voor 4K Ultra HD en HDR.

De Polk Audio MagniFi Max SR heeft een prijs van 599 dollar meegekregen. De variant zonder draadloze speakers kost 499 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.