Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pathé kondigt nieuwe zalen aan met Dolby Cinema en 4DX

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2017, 9:58 CategorieFilms

Pathé gaat nieuwe samenwerkingen aan met Dolby Cinema en 4DX. Daarnaast intensiveert de bioscoopketen de samenwerking met IMAX. Voor het einde van 2017 zullen er twee Dolby Cinema zalen openen. Op termijn volgt een derde Dolby Cinema zaal, krijgen vijf IMAX zalen het IMAX Immersive Soundsystem, opent een zevende IMAX bioscoop en binnenkort wordt er meer bekend over locaties en timing van 4DX zalen.

Dolby Cinema, met Dolby Vision en Dolby Atmos, is een premium bioscoopaanbod voor bezoekers dat nieuwe beeld- en geluidstechnologie combineert met inspirerend design. Dit najaar opent Pathé de eerste twee Dolby Cinema zalen. In Pathé De Munt, Amsterdam, en De Kuip, Rotterdam, worden de grootste zalen omgebouwd naar Dolby Cinema. De derde bioscoop wordt later bekendgemaakt.

4DX brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau. Bezoekers kijken niet alleen naar een film, maar leven erin. Bewegende stoelen en effecten zoals wind, bubbels en geur zorgen, synchroon met de actie op het scherm, hiervoor. Binnenkort wordt er meer bekend over exacte locaties en timing van 4DX zalen.

Naast de nieuwe samenwerkingen met Dolby Cinema en 4DX gaat Pathé de samenwerking met IMAX verder intensiveren. Het bedrijf gaat de komende tijd vijf IMAX bioscoopzalen uitrusten met het IMAX Immersive Soundsystem, terwijl op termijn een zevende IMAX theater wordt geopend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.