Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nu te downloaden voor de Apple TV: tvOS 10.2.1

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2017, 10:09 CategorieMediaspelers

Apple heeft maandagavond de nieuwste versie van het tvOS vrijgegeven voor de mediaspeler Apple TV. Het gaat om tvOS 10.2.1. De update neemt geen nieuwe functies met zich mee en staat geheel in het teken van prestatieverbeteringen en bugoplossingen.

Download tvOS 10.2.1 voor Apple TV

Maandagavond heeft Apple drie updates vrijgegeven: voor iOS, de Apple Watch en natuurlijk de mediaspeler van het bedrijf, de Apple TV. Deze update brengt geen nieuwe functies met zich mee en staat geheel in het teken van prestatieverbeteringen en bugoplossingen. De verwachting is dat Apple binnenkort een gloednieuwe versie van het tvOS onthuld, namelijk tvOS 11. Deze versie van het besturingssysteem voor de mediaspeler zal mogelijk tijdens het aankomende WWDC worden onthuld. Dat evenement begint op 5 juni aanstaande.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 10.2.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekendgemaakt.


€ 159,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.