Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo schroeft productie van de Nintendo Switch op’

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2017, 10:04 CategorieGaming

Nintendo zou naar verluidt de productie van de Nintendo Switch hebben opgeschroefd, zodat minder mensen teleurgesteld naar huis gaan straks. Nintendo doet dit alvast om genoeg exemplaren te hebben voor de aankomende decemberperiode.

Productie Nintendo Switch opgeschroefd – gerucht

Nintendo zou de productie van de Nintendo Switch hebben opgeschroefd, schrijft The Financial Times. Het Japanse bedrijf zou dit alvast hebben gedaan om ervoor te zorgen dat er genoeg systemen zijn voor tijdens de drukke decembermaand. De spelcomputer blijkt tot op heden nog erg populair: wanneer er een nieuwe lading binnenkomt in een winkel, dan is die vaak meteen uitverkocht. Veel mensen gaan dus nog vaak teleurgesteld naar huis — dat was al reden genoeg om eerder de productie van de hybride console op te schroeven.

Eerder kwam ook al naar buiten dat Nintendo tussen nu en het einde van dit fiscale jaar (dat eindigt op 31 maart 2017) zestien miljoen exemplaren van de Nintendo Switch zou willen produceren. Nu zou dat aantal al met twee miljoen zijn verhoogd, aldus dezelfde bronnen. Nintendo ontkent dit bericht nog en blijft bij het verhaal dat het nog zo’n tien miljoen exemplaren wil verschepen voor het einde van het fiscale jaar, maar analisten zijn inmiddels ook van mening dat het Japanse bedrijf het dubbele gaat produceren.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.