Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Philips lcd led tv’s verschijnen in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2017, 17:44 CategorieLcd en led tv's

TP Vision is begonnen met de verkoop van de nieuwste Philips lcd led tv’s. Het gaat om het eerste deel van de 2017 line-up, waarvan de PUS7502-serie tv’s de topmodellen zijn. Het absolute topmodel, de 55POS9002 oled tv, is nog niet in Nederland te koop.

Philips tv’s te koop in de Benelux

De topmodellen voor dit jaar komen met de P5 Engine, de nieuwste beeldverwerkingschip van TP Vision. Ook de nieuwe PUS7502-serie tv’s zijn uitgerust met de P5 Engine. De televisies komen in een 49-inch, een 55-inch en een 65-inch formaat, hebben een helderheid van 400 nits, ondersteunen HDR10 en HLG, en beschikken over Ambilight aan drie zijden.

De andere tv’s in de 7000-serie zijn de PUS7272-modellen met een 49-inch en 55-inch scherm, en het PUS7202-model met een 43-inch scherm. Alle modellen beschikken over een Pixel Precise Ultra HD-engine die is uitgerust met Perfect Natural Motion en Micro Dimming Pro-technologie. De panelen hebben een helderheid van 400 nits en beschikken over een 20 watt geluidssysteem. De PUS7272-modellen beschikken over driezijdige Ambilight en de PUS7202-modellen over tweezijdig Ambilight.

TP Vision introduceert ook in de 6000-serie een groot aantal nieuwe lcd led tv’s met Ultra HD-resolutie, en daarnaast worden er nieuwe full hd-modellen in de 6000- en 5000-serie op de markt gebracht. Een overzicht van alle modellen, inclusief specificaties en prijzen, vind je in de Philips 2017 oled en lcd tv line-up.

Lees ook onze Philips 55PUS7502 lcd led tv review en onze Philips 55POS9002 oled tv review.  • Delen:

Reacties

  1. Rob
    13 juli, 2017 om 11:24

    Philips 8008 55cm SMART-tv.
    Abominabel slechte firmware, vol bugs. Na fw-update 2, zaten de in fw-update 1 herstelde bugs er weer in! Na anderhalf jaar geen update meer gezien. Diverse apps (o.a. flash en uitzendinggemist.nl) zijn verouderd. Worden niet geupdate. Moederbord twee keer vervangen. TV in z’n geheel vervangen. Heeft niet mogen baten. TV loopt regelmatig vast. Kan na elk gebruik van de DVD-speler geen verbinding meer maken met internet. Geluid schakelt regelmatig niet terug van de DVD (Home Cinema System, ook van Philips) naar de TV. TV reset zichzelf te pas en te onpas. Ambilight ging spontaan aan. Ook midden in de nacht als de TV uitstond. TV is traag met opstarten, traag met bedienen, wisselt traag van station. Helpdesk is waardeloos. ‘Dienstverlening’ was diverse malen onbeschoft en onkundig (ik moest de stekker eruit halen, want dan kon de stroom uit het toestel verdampen via de stekker!). Servicemonteur vertelde dat hij normaliter ‘witgoed deed’. Een monteur wilde niet geloven dat er klachten waren, want “de TV had geen foutmeldingen opgeslagen”. En dat terwijl ik hem nét een video-opname had laten zien van de klachten. Kortom: rampentoestel en Philips is onbereikbaar. Alles moet via een callcenter, waar ze misschien verstand hebben van stoommachines, maar niet van TV’s. Ik heb het opgegeven (dat is ook de strategie van Philips: rekken tot je TV uit de garantie is). Voor mij geen Philips meer!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.