Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsofts abonnement Xbox Game Pass vanaf juni beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2017, 10:06 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat Xbox Game Pass, een soort Netflix voor games-abonnement, vanaf juni beschikbaar is voor iedereen. De dienst werd in februari aangekondigd en biedt gamers een pakket aan van meer dan honderd Xbox One- en Xbox 360-titels.

Xbox Game Pass volgende maand beschikbaar

Microsoft heeft onthuld dat Xbox Game Pass, een soort Netflix voor Xbox-games, vanaf 1 juni beschikbaar is voor iedereen. De abonnementsdienst zal 9,99 euro per maand kosten en gamers toegang bieden tot meer dan honderd Xbox One- en Xbox 360-spellen. Mocht je willen weten welke games dat zijn, dan kun je dat zien op de Xbox-website. Het abonnement werkt net even anders dan PlayStation Now, dat games streamt naar een PlayStation 4 of pc. Gamers moeten de spellen namelijk downloaden voordat ze kunnen spelen.

Mocht het spel hen bevallen, dan is het mogelijk de game, voor een ietwat gereduceerd tarief, aan te schaffen. De huidige line-up is al redelijk groot en bevat games als Halo 5 en Gears of War 3. Microsoft maakt verder bekend dat de catalogus elke maand wordt uitgebreid met nieuwe titels, waardoor je dus maandelijks toegang krijgt tot extra te spelen games. Mocht je in het bezit zijn van een Xbox Live Gold-abonnement, dan kun je nu al aan de slag met Xbox Game Pass. Die leden krijgen namelijk nu al toegang tot het abonnement.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.