Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Losse dock Nintendo Switch vanaf juni in Europa verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2017, 13:13 CategorieGaming

Nintendo heeft via Twitter bekendgemaakt dat de losse dock voor de Nintendo Switch, vanaf juni in Europa verkrijgbaar is. De dock wordt geleverd met een hdmi- en stroomkabel — dezelfde accessoires die standaard worden geleverd met een Nintendo Switch-spelcomputer.

Losse dock voor de Nintendo Switch

Het Nederlandse Twitter-account van Nintendo heeft laten weten dat de losse dock voor de Nintendo Switch vanaf 23 juni in de Nederlandse winkels ligt. Helaas heeft de gamegigant nog geen prijs vrijgegeven, waardoor we dus nog niet weten wat we moeten betalen voor de optionele accessoires. De dock wordt geleverd met een stroom- en hdmi-kabel en stelt je in staat een Nintendo Switch op een andere televisie te gebruiken, zonder dat je daarvoor de spelcomputer in z’n geheel hoeft te ontkoppelen. Het gaat hier immers om puur gemak.

De Nintendo Switch is een hybride spelcomputer. Dat houdt in dit geval in dat je de games, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild of Mario Kart 8 Deluxe, op je tv kunt spelen wanneer de console in de dock zit en onderweg kunt gamen wanneer je hem uit die dock haalt. Zonder de dock is het niet mogelijk de Switch op een tv aan te sluiten. Heb je twee tv’s thuis en wil je dus even op de andere tv gamen, dan kun je deze losse dock aanschaffen waardoor je niet meer hoeft te knoeien met kabels. Het wachten is nu nog op de prijs van de bundel.


€ 318,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 319,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 319,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.