Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert wederom een oled tv, de bild 4

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2017, 11:16 CategorieOled tv's

Loewe zet vol in op oled. De Duitse fabrikant heeft inmiddels al aardig wat modellen op de markt gebracht, waaronder de bild 7 en bild 9 oled tv’s. Onlangs werden er twee nieuwe modellen aan de bild 5-serie toegevoegd en vandaag laat het bedrijf weten een oled tv in de bild 4-serie uit te brengen.

De 55-inch bild 4 oled tv van Loewe is met een prijs van 2.990 euro de goedkoopste oled tv uit de line-up. Het model is te vergelijken met de B7 oled tv van LG, en komt dan ook met het nieuwste 2017 paneel van de Koreaanse fabrikant. De tv beschikt over de hoge 4K Ultra HD-resolutie, komt met een ingebouwde 80 Watt soundbar onder het scherm en is beschikbaar in een zwarte pianolak uitvoering.

Loewe rust de bild 4 uit met volledige ondersteuning voor HDR, wat betekent dat zowel HDR10 en HLG als Dolby Vision ondersteund worden. Vier hdmi-poorten geven je de aansluitingsmogelijkheden. Ten opzichte van de bild 5-serie oled tv’s is de ingebouwde harddisk verdwenen. Het opnemen van programma’s is nog steeds mogelijk maar dan via een externe harddrive.

De Loewe bild 4 komt alleen in een 55-inch formaat en moet vanaf augustus te koop zijn voor een prijs van 2.999 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Dennis Eijs
  31 mei, 2017 om 22:56

  Sommigen hebben een ander idee bij ‘betaalbaar’ dan ik dat heb.😂

  • Bart de la Fosse
   02 juni, 2017 om 16:21

   Ja ik begrijp wat je bedoelt 😉 Voor een oled-tv valt de prijs “relatief” mee.

 2. Ludo Lauwereyssens
  08 juli, 2017 om 10:59

  Dit toestel ligt buiten mijn budget. Maar waarom toch 4k? Ik zit thuis op 420 cm van mijn plasma tv hdready 50 inch van Fujitsu.Dit toestel is 10 jaar oud maar speelt nog als nieuw. Als ik nu moet vervangen vraag ik me af welke schermgrote ik moet aankopen. Mijn eerste gedacht is dat ik een full hd oled toestel van LG type 55EG9A7V ga kopen.
  (ik moet er bij zeggen dat ik op een andere plaats een Samsung 49 inch met quantum dot heb staan dat ik in solden heb gekocht. Ik zit op 220 cm van het toestel en tot mijn spijt moet ik vaststellen dat deze samsung niet dezelfde beeldkwaliteit geeft als mijn plasma toestel)
  Heeft er iemand ervaring met het oled hd tv toestel van LG?
  groetjes Ludo

 3. Dinand
  20 juli, 2017 om 23:39

  Wordt deze oled ook binnenkort bij jullie op de pijnbank gelegt, ofwel gerevieuwd?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.