Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hisense gaat televisies in Nederland verkopen

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2017, 10:21 CategorieLcd en led tv's

Het Chinese merk Hisense zal binnenkort op de Nederlandse markt verschijnen. De producten van het merk worden vanaf juni geïmporteerd en gedistribueerd door Quantis Electronics uit Eindhoven. In eerste instantie gaat het om witgoed, in een later stadium wordt ook consumentenelektronica aan het aanbod toegevoegd.

Hisense is een wereldwijd opererend merk, wat ook in de Verenigde Staten volop aanwezig is. Daar heeft de Chinese partij inmiddels een aardig assortiment met onder andere televisies opgebouwd. Het bedrijf verkoopt lcd led tv’s in formaten van 32-inch tot 65-inch en voorziet ook in de behoeften van nieuwe features als Ultra HD en high dynamic range (HDR).

Het is nog niet duidelijk wanneer de toestellen van het merk precies naar Nederland komen, welke modellen er verkocht zullen worden en wat we van de prijzen kunnen verwachten. Quantis Electronics geeft ook aan dat we binnenkort smartphones met het Hisense-merk in Nederland kunnen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.