Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO onthult eerste beelden uit zevende seizoen van Game of Thrones

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2017, 19:51 CategorieEntertainment

Na een redelijk cryptisch teasertje, onthult HBO nu de eerste officiële trailer voor het zevende seizoen van Game of Thrones. De fantasy-serie gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin gaat op 16 juli weer verder.

De resterende spelers in Game of Thrones

Inmiddels staan er nog drie belangrijke spelers op het speelveld. Daenerys (Emilia Clarke) is inmiddels samen met draken en haar leger op weg naar Westeros, waar Cersei (Lena Headey) al haar vijanden uit de weg heeft geruimd om vervolgens zelf de macht te grijpen. Deanerys is in het gezelschap van onder andere Tyrion Lannister (Peter Dinklage) en Varys (Conleth Hill), terwijl Cersei weer wordt bijgestaan door haar tweelingbroer Jaime (Nikolaj Coster-Waldau). De derde speler is Jon Snow (Kit Harington), die met behulp van zijn halfzus (of toch niet?) Sansa Stark weer de baas is geworden in Winterfell, waar hij aanbeden wordt als The King of the North. En dan is er tot slot nog de gevreesde Night King, die samen met zijn leger van White Walkers ook aan zijn opmars begint.

Het zevende seizoen van Game of Thrones is een stuk korter dan we gewend zijn, want er gaan dit keer slechts zeven afleveringen komen. Daarna zal de serie in 2018 afsluiten met een achtste seizoen, dat zal bestaan uit slechts zes afleveringen. De makers beloven echter wel dat het tempo voor het slotstuk flink opgevoerd zal worden, omdat alle conflicten nu hun kookpunt gaan bereiken en iedereen daardoor een stuk sneller moet handelen dan voorheen. Overigens is het na acht seizoenen nog niet helemaal afgelopen met de wereld van Game of Thrones. HBO kijkt momenteel namelijk samen met Martin naar een vijftal mogelijke spin-offs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.