Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO vraagt vier schrijvers te werken aan spin-off-series van Game of Thrones

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2017, 9:13 CategorieStreamingdiensten

Mogelijk wordt de serie Game of Thrones voorzien van meerdere spin-off-series wanneer de populaire televisieserie tot een einde komt. Het kan zijn dat er één serie uitkomt, maar dus ook dat er meerderen zullen gaan verschijnen.

Spin-off-series van Game of Thrones

Na maanden van speculatie heeft betaalzender HBO eindelijk bekendgemaakt dat er inderdaad wordt gewerkt aan spin-off-series van Game of Thrones. In totaal heeft het bedrijf deals gesloten met vier verschillende schrijvers, waarvan twee direct zullen gaan samenwerken met George R. R. Martin. Er is echter nog niets bekend over een mogelijke tijdlijn voor die series. HBO meldt dat de schrijvers de tijd krijgen die ze nodig hebben, waarna er ook nog de tijd wordt genomen voor het evalueren van de binnengekomen scripts.

Er worden later scripts ingeleverd door ax Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island), Brian Helgeland (42, Legend), Carly Wray (Mad Men, The Leftovers) en Jane Goldman (Kingsman: The Golden Circle, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children). Wray en Goldman werken daarvoor samen met de A Song of Ice and Fire-schrijver. De serie Game of Thrones zal volgend jaar ten einde komen. Het nieuwste seizoen, nummer zeven alweer, zal vanaf 16 juli van start gaan bij de betaalzender en slechts zeven afleveringen gaan tellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.