Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hackers stelen vijfde seizoen van Orange is the New Black van Netflix

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 12:14 CategorieStreamingdiensten

Hackers hebben het vijfde seizoen van de Netflix Original-serie Orange is the New Black gestolen en hebben de serie al online gezet. Op 9 juni verschijnt het seizoen op de videostreamingdienst, maar de afleveringen zijn dus nu al te downloaden.

Hackers lekken nieuwe seizoen Orange is the New Black

Het nieuwe seizoen van Orange is the New Black zou pas op 9 juni online komen te staan op Netflix, maar hackers hebben al enkele afleveringen van dat seizoen gelekt op een grote torrentsite. Aanvankelijk ging het alleen om de eerste aflevering, maar inmiddels zijn ook aflevering twee tot en met tien te vinden op verschillende websites. De hacker, of de groep hackers, die actief is onder de naam TheDarkOverlord, vraagt losgeld aan Netflix, want anders komen ook de resterende episodes online te staan.

Ook heeft TheDarkOverlord content van andere zenders in handen, van onder meer ABC, FOX, IFC en National Geographic. Netflix heeft inmiddels gereageerd op de situatie en heeft gemeld op de hoogte te zijn van de situatie. Op dit moment is de politie ermee bezig. Het doel van TheDarkOverlord is natuurlijk geld verdienen en zolang Netflix niet dokt, belooft de groep of de hacker dat de videostreamingdienst nog meer geld zal verliezen. Heel vaak worden dit soort series gebruikt als marketingpush voor nieuwe leden, dus het is best belangrijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.