Foto-impressie High End München: alles op het gebied van audio

19 mei 2017 1 Minuut 3 Reacties
High End Munchen r

In dit artikel vind je een foto-impressie van de producten die we tijdens High End München 2017 tegengekomen zijn, waaronder luidsprekers, draaitafels, kabels en versterkers.

Deze week vindt in München High End 2017 plaats. Tijdens deze beurs tonen honderden grote en kleine fabrikanten hun nieuwste producten, ontwikkelingen en technieken op het gebied van audio. Ook wij zijn hier voor Hifi.nl aanwezig, maar natuurlijk willen we de lezers van HomecinemaMagazine.nl al dit moois niet onthouden.

Alle bekende merken zijn aanwezig, velen daarvan met nieuwe producten. Zo zijn we onder meer bij de stands van KEF, Focal, Technics, Marantz, Onkyo, Denon, Naim, NAD, Audioquest, Sonus Faber en Dynaudio langs geweest. Daarnaast zijn er honderden kleine fabrikanten van speakers, versterkers, draaitafels en diverse accessoires aanwezig. Natuurlijk is audio iets dat je moet ervaren en daarom heeft bijna elk merk een demonstratieruimte waar je rustig kunt genieten van bijvoorbeeld de nieuwste luidsprekers.

Hieronder vind je een foto-impressie van de producten die we tijdens High End 2017 tegengekomen zijn. Zoals je ziet gaat het hier echt om high-end producten, kabels, versterkers, mediaspelers, draaitafels en andere componenten. Met name voor de grotere budgetten, waaronder onbetaalbare speakers van KEF en Focal, maar ook aan de consumenten met een klein budget die in de hifi-wereld willen stappen is gedacht. Zo hebben Monitor Audio en Wharfedale betaalbare en leuke luidsprekersystemen voor je thuisbioscoop uitgebracht.

Mocht je meer willen weten over alle producten die tijdens High End München 2017 aangekondigd zijn, lees dan verder op Hifi.nl.

Reacties (3)