Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Foto-impressie High End München: alles op het gebied van audio

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 17:25 CategorieAlgemeen

Deze week vindt in München High End 2017 plaats. Tijdens deze beurs tonen honderden grote en kleine fabrikanten hun nieuwste producten, ontwikkelingen en technieken op het gebied van audio. Ook wij zijn hier voor Hifi.nl aanwezig, maar natuurlijk willen we de lezers van HomecinemaMagazine.nl al dit moois niet onthouden.

Alle bekende merken zijn aanwezig, velen daarvan met nieuwe producten. Zo zijn we onder meer bij de stands van KEF, Focal, Technics, Marantz, Onkyo, Denon, Naim, NAD, Audioquest, Sonus Faber en Dynaudio langs geweest. Daarnaast zijn er honderden kleine fabrikanten van speakers, versterkers, draaitafels en diverse accessoires aanwezig. Natuurlijk is audio iets dat je moet ervaren en daarom heeft bijna elk merk een demonstratieruimte waar je rustig kunt genieten van bijvoorbeeld de nieuwste luidsprekers.

Hieronder vind je een foto-impressie van de producten die we tijdens High End 2017 tegengekomen zijn. Zoals je ziet gaat het hier echt om high-end producten, kabels, versterkers, mediaspelers, draaitafels en andere componenten. Met name voor de grotere budgetten, waaronder onbetaalbare speakers van KEF en Focal, maar ook aan de consumenten met een klein budget die in de hifi-wereld willen stappen is gedacht. Zo hebben Monitor Audio en Wharfedale betaalbare en leuke luidsprekersystemen voor je thuisbioscoop uitgebracht.

Mocht je meer willen weten over alle producten die tijdens High End München 2017 aangekondigd zijn, lees dan verder op Hifi.nl.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vb
  20 mei, 2017 om 10:14

  Weet niet of je er nog bent maar zo ja hier wat suggesties om te bezoeken.
  Kharma, Nederlands top hi-end wat zich in de top begeeft en er ook nog eens fantastisch uitziet. Golden Ear speakers voor een betaalbare prijs wat alle concurrenten in dezelfde prijsklassen weg blaast door alles wat er in de speaker zit zelf maakt een de ribbon tweater zelf ontworpen. Magigo wat volgens de internationale pers op eenzame hoogte staat in het aller hoogste sigment. Zij waren de eerste die niet hun oor vertrouwde maar puur en alleen hun meetapparatuur. Jaloers op jullie daar. Had er ook graag rond gelopen. Mvg Peter vb

 2. frans
  20 mei, 2017 om 11:54

  Moet je er ook nog een extra huis bij gaan kopen

  • Peter vb
   20 mei, 2017 om 13:13

   Een huis is wat overdreven, luisterruimte is al voldoende.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.