Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #99

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer vier seizoenen van The 100.

The 100 (vier seizoenen)

In The 100 maken we kennis met honderd uitgekozen jonge mensen die naar de aarde worden gestuurd vanuit de ruimte. Nadat de aarde praktisch onleefbaar verklaard is door nucleaire bommen, leeft een groot aantal mensen in een ruimtestation boven onze planeet. Om te checken of de planeet weer leefbaar is, worden er honderd jonge mensen naar beneden gestuurd. Maar dit zijn wel mensen die fouten hebben gemaakt en waren opgesloten vanwege hun misdaden. Dat kan alleen maar spanning en wrijving opleveren, zeker in de eerste uren…

Arrow (vijf seizoenen)

In de superheldentelevisieserie Arrow maken we kennis met de Green Arrow. Dit is een superheld die goed overweg kan met een pijl en boog. De groene superheld heeft ook allerlei supergadgets, een superheldenbasis, supervrienden en natuurlijk superschurken en het huidige pakket aan content weet kijkers al vijf seizoenen lang te boeien. Het doet ons wel een beetje denken aan Batman, wanneer je kijkt naar de superschuilplaats, de supergadgets en de supervrienden, maar dat is soms helemaal niet erg. Het vijfde seizoen staat nu online bij Netflix.

Unbreakable Kimmy Schmidt (drie seizoenen)

Wat doe je wanneer je denkt dat de wereld is vergaan, je al jaren ondergronds leeft met een groep mensen die hetzelfde gelooft en opeens wordt gered en moet overleven in de wereld waarvan je dacht dat die was vergaan? Dat zie je in Unbreakable Kimmy Schmidt, waar nu het derde seizoen van online staat bij Netflix. Kimmy krijgt een baan als een nanny bij een rijke New Yorkse vrouw, terwijl ze de wereld om haar heen ontdekt met slechts een rugtas, simpele doch kekke sneakers en een aantal boeken die allang terug moeten naar de bibliotheek.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.