Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #98

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van Fullmetal Alchemist.

Utopia (twee seizoenen)

De twee seizoenen van de sc-fi-thriller Utopia gaan over een groep mensen, die elkaar online vaak ontmoeten, die een bizar stripboek tegenkomen. Dat stripboek, of graphic novel, bevat mysterieuze antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Door de vondst van het boek worden ze wel opgejaagd door een mysterieuze organisatie, die zichzelf The Network noemt. In totaal beschikt de serie over twaalf afleveringen, die elk ongeveer een uurtje duren. Mocht het regenen dit weekend, dan kun je je hier best aan vergapen.

Bowie: The Man Who Changed the World

David Bowie werd al bewonderd toen de beste man nog leefde, maar sinds zijn dood is die bewondering niet verminderd. Je zou zelfs kunnen stellen dat meer mensen nu van hem af weten en dingen over hem willen lezen. Maar de documentaire Bowie: The Man Who Changed the World is er toch echt voor de fans (maar kijk hem ook zeker als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent). Ontdek van dichtbij hoe groot de invloed van David Bowie was op muziek, kunst en cultuur aan de hand van interviews met mensen die hem het beste kenden.

Fullmetal Alchemist (één seizoen)

De broers Edward en Alphonse willen hun moeder weer tot leven wekken met behulp van alchemie, maar door een chemische reactie worden hun lichamen verwoest. Edward krijgt nu de taak om hun lichamen te herstellen, door op zoek te gaan naar chemische privileges. Ondertussen ligt er een oorlog op de loer en worden de broers gedwongen om na te denken over hun moralen. Uiteindelijk moeten ze gaan bepalen wat de waarde nou is van een menselijk leven — en dat in een avontuur dat is verteld over 51 afleveringen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.