Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #97

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Master of None.

Master of None (twee seizoenen)

Sinds vandaag staat het tweede seizoen van de eerlijke, maar vooral ook grappige serie Master of None op Netflix. Master of None is een komedieserie gemaakt door onder meer komiek Aziz Ansari, bekend van live optredens en zijn rol in Parks and Recreation. In Master of None kruipt Ansari in de rol van Dev, een man van dertig die probeert rond te komen in New York City. De humor is deze komedieserie is voor sommige mensen misschien wat te droog, maar als je de acteur tof vindt, dan vind je deze serie ook grappig.

Riverdale (één seizoen)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Sinds deze week staat het complete eerste seizoen online bij Netflix. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

The Mars Generation

Als er één planeet is die ons bezig blijft houden, naast moeder Aarde natuurlijk, dan is dat wel de planeet Mars. De bedoeling is om uiteindelijk de boel daar te kolonialiseren, zodat we er kunnen wonen en leven zoals hier. We zijn er in elk geval druk mee bezig en in The Mars Generation krijgen we een kijkje in de geschiedenis en de toekomst van het reizen naar Mars. We zien interviews met experts en tieners die naar de rode planeet hopen te reizen. Of we daar uiteindelijk met ons allen heengaan, hangt af van een groot aantal factoren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.