Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #96

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Sense8.

Sense8 (twee seizoenen)

Het tweede seizoen van de bijzondere en mysterieuze serie Sense8 er is eindelijk. Dit is een mysterieuze Lost-achtige serie vol personages met een telepathisch vermogen die aan elkaar gekoppeld worden na een tragisch ongeluk. Darryl Hannah, Lost’s Naveen Andrews en Wachowski’s vaste prik Joe Pantoliano hebben allemaal een rol in de serie. Het eerste seizoen heeft eerder al een uitbreiding gekregen tijdens de feestdagen, maar vanaf vandaag staat eindelijk het langverwachte en complete tweede seizoen online bij Netflix.

Modern Family (zeven seizoenen)

De komedieserie Modern Family zal menig sitcomliefhebber niet vreemd zijn. In de hoofdrol een aantal bijzondere, maar alledaagse figuren. De bejaarde vader die getrouwd is met een jonge, mooie vrouw (die samen een kindje hebben), de homofiele en met een andere man getrouwde zoon (waar de bejaarde vader aanvankelijk moeite mee had), de om bevestiging vragende dochter die het bedrijf heeft overgenomen — om nog maar te zwijgen over de magische schoonzoon en de kleurrijke kleinkinderen.

The Bridge (drie seizoenen)

Terug van weggeweest is de serie The Bridge. The Bridge is een Deens-Zweedse tv-misdaadserie die in beide landen speelt en waarin beide talen worden gesproken. De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt. In het eerste seizoen wordt er een doormidden gezaagd lijk gevonden op de grens tussen Denemarken en Zweden, en daardoor moeten de rechercheteams van het Deense Kopenhagen en het Zweedse Malmö nauw samenwerken. De hoofdrolspelers zijn echte tegenpolen van elkaar, wat voor drama zorgt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. martine
    08 mei, 2017 om 16:31

    wanneer kom de seizoen 2 e3 van terra nova op netfix

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.