Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert D-M41DAB CD-receiversysteem met bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2017, 10:32 CategorieReceivers

Denon introduceert met de D-M41DAB de nieuwste toevoeging aan de M-serie. Naast bluetooth beschikt dit model over een compleet nieuw analoog ontwerp voor een subtieler geluid alsmede een slank design.

Denon D-M41DAB

De D-M41DAB combineert de RCD-M41-CD-ontvanger en bijpassende SC-M41-speakers. Het systeem is gebaseerd op de D-M40DAB, maar de Denoningenieurs hebben het ontwerp volledig omgegooid: van het uiterlijk en de mogelijkheden tot aan het audiocircuit. Hierdoor levert het model volgens de fabrikant betere prestaties.

Dankzij de geïntegreerde Bluetooth kan het model direct en zonder kabels met smartphones, tablets en computers worden verbonden. Het Bluetoothcircuit is ontworpen met een aan/uit-keuzeschakelaar, zodat het te allen tijde makkelijk draadloos kan worden verbonden. Bovendien verbetert dit ook het geluid van andere bronnen, zoals CD, DAB/DAB+ (selectief model), FM of digitaal als het circuit niet wordt gebruikt.

Ook in de basis zijn verbeteringen doorgevoerd, met een compleet nieuw en discreet analoog versterkercircuit. Het schakelontwerp is eenvoudig met korte signaalpaden en er zijn maatregelen getroffen om storingsbronnen te vermijden. Dit is onderdeel van Denons Triple Noise Reduction Design. Daardoor worden de analoge en digitale circuits nauwkeurig van elkaar gescheiden. Daarnaast wordt ruis van de invoerkeuzeschakelaar, volumebediening en eindversterker onderdrukt, zodat het geluid zo zuiver mogelijk is.

Het nieuwe versterkercircuit levert 2 x 30 W, waardoor de RCD-M41DAB genoeg vermogen heeft om of de bijpassende SC-M41-speakers of andere populaire keuzes (de CD-receiver wordt apart verkocht) aan te drijven. Er is ook een speciaal hoofdtelefoonversterkergedeelte voor een persoonlijke luisterervaring. Naast de Bluetoothingang is de D-M41DAB ook voorzien van een ingebouwde CD-speler, FM-radiotuner en DAB en twee optische digitale ingangen voor externe bronnen, zoals voor TV-geluid. Hi-res 192kHz/24bit-converters kunnen alle digitale bronnen verwerken. Het model bevat ook een pre-out voor een actieve subwoofer. Bovendien wordt de RCD-M41DAB met een afstandsbediening geleverd.

Wanneer de D-M41DAB op de markt verschijnt en wat ervoor betaald moet worden is nog niet bekendgemaakt.


€ 449,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 449,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 449,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.