Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify brengt studentenkorting nu ook uit in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2017, 10:36 CategorieStreamingdiensten

De muziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat studenten korting kunnen krijgen op een Premium-abonnement. Ben je dus student, dan betaal je 4,99 euro per maand voor de dienst, in plaats van het gebruikelijke bedrag van 9,99 euro.

Spotify kost 4,99 euro per maand voor studenten

Spotify heeft laten weten dat het studentenabonnement, dat eerder alleen in de Verenigde Staten beschikbaar was, nu ook beschikbaar is in Nederland. Het abonnement kost 4,99 euro, in plaats van het gebruikelijke bedrag van 9,99 euro. Voor dat bedrag krijgen studenten toegang tot het volledige Premium-aanbod. Er zijn geen advertenties meer, ze krijgen toegang tot alle muziek op de dienst, ze kunnen muziek offline beluisteren en kunnen genieten van een nog betere geluidskwaliteit. Dat staat allemaal te lezen op de website van de dienst.

De aanbieding is alleen geldig voor studenten aan “geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs”, zoals onderaan op de pagina in de kleine lettertjes te lezen is. SheerID zal gaan controleren of je daadwerkelijk een student bent. Opmerkelijk is dat Spotify niet duidelijk maakt hoe lang de deal geldig is, maar in de VS is het zo dat studenten hier tot vier jaar gebruik van kunnen maken. Naast Nederlandse studenten, kunnen ook Belgische studenten zich aanmelden voor het studentenabonnement. Je hebt hier wel een doorlopend betaalmiddel voor nodig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.