Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe Sony oled tv’s krijgen prijzen van 3.999 euro en 5.999 euro mee

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2017, 12:23 CategorieOled tv's

Het heeft even geduurd maar inmiddels zijn de prijzen van de nieuwe Sony oled tv’s bekendgemaakt. De Japanse fabrikant brengt in eerste instantie twee modellen op de Nederlandse en Belgische markt, met prijzen vanaf 3.999 euro.

Lees ook onze Sony KD-65A1 oled tv review.

Prijzen Sony oled tv’s bekend

De 55-inch Sony KD-55A1 krijgt een adviesprijs van 3.999 euro mee, terwijl de 65-inch KD-65A1 voor 5.999 euro verkocht wordt. Later dit jaar wordt er ook een 77-inch versie aan het assortiment toegevoegd maar de prijs van dit model is nog niet bekend.

Voor minimaal 3.999 euro krijg je wel een premium toestel, zowel qua design als hardware. De tv’s zijn bijvoorbeeld voorzien van een zeer slank design zonder zichtbare speakers. In plaats daarvan maakt Sony gebruik van de Acoustic Surface-technologie. In de standaard van de tv zit ook nog een subwoofer verwerkt.

Verder komen de oled tv’s met een 4K Ultra HD-resolutie, ondersteuning voor HDR in de vorm van HDR10 en Dolby Vision, toegang tot Android TV, de meest geavanceerde beeldtechnieken van Sony en een premium afstandsbediening.

Meer informatie en de eerste indruk

Een overzicht van alle oled tv’s en lcd led tv’s vind je in de Sony 2017 oled en lcd led tv line-up. Hier lees je meer over de specifieke modellen en de specificaties per model. Bekijk ook onze eerste indruk van de nieuwe Sony tv-series.


€ 3.456,12

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.