Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung The Frame tv eind mei te koop in Europa

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2017, 11:19 CategorieLcd en led tv's

Samsung begint eind mei met de verkoop van The Frame tv, een tv in de vorm van een kunstwerk. Dit designmodel kan voorzien worden van verschillende lijsten en biedt de mogelijkheid kunstwerken te tonen. Daarnaast is het een normale tv.

The Frame is het nieuwe designconcept van Samsung en moet de tv beter integreren in het interieur. Met dit toestel kiest Samsung voor een artistieke benadering en ging het merk opnieuw in zee met de Zwitserse ontwerper Yves Béhar.

Door er een kunstobject van te maken, de lijst uitwisselbaar te maken en kunstwerken op de tv te tonen wordt het apparaat een echt onderdeel van het interieur. Met een Art Mode kan de tv ongeveer honderd verschillende kunstwerken in tien categorieën weergeven, maar als je een film of programma wilt kijken schakel je simpelweg over naar de normale tv-modus. Om het toestel nog persoonlijker te maken, kan de gebruiker ook kiezen uit verschillende typen en kleuren passe-partouts en lijsten. Tevens is er een optionele Studio Stand en ondersteuning voor de eerdergenoemde Invisible Connection en No Gap Wall mount.

Samsung brengt een 55-inch en een 65-inch versie van The Frame op de markt. De kleinste variant krijgt een prijs van 2.200 euro. Waarschijnlijk zijn de nieuwe tv’s alleen via interieurzaken te verkrijgen.

Lees ook onze review van Samsung The Frame.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.