Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Optoma lanceert GT1080Darbee projector voor gamers

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2017, 13:11 CategorieProjectors

Optoma introduceert deze week de GT1080Darbee projector, speciaal voor de gamers onder ons. Deze projector is de opvolger van de GT1080, uitgerust met DARBEE Visual Presence-technologie waarmee de beeldkwaliteit flink verbeterd moet worden. Ook komt de projector met een speciale Enhanced Gaming Mode waarmee de reactietijd teruggebracht wordt naar 16ms.

Optoma GT1080Darbee voor gamers

De Optoma GT1080Darbee beschikt over een short throw-lens, waardoor je vanaf een meter afstand tot het scherm een beelddiagonaal van 100-inch kunt weergeven, in full hd-resolutie. De helderheid bedraagt 3000 lumens en Optoma belooft een optimaal contrast van 28.000:1 en levendige kleuren volgens de Rec.709-standaard. Daarbij komt de projector met twee hdmi-inputs waardoor je eenvoudig kunt schakelen tussen bijvoorbeeld een game console en een Blu-rayspeler. MHL maakt het mogelijk om content te delen vanaf de Optoma HDCast Pro, Roku’s streaming stick, een tablet of een smartphone.

De geïntegreerde speaker van de GT1080Darbee biedt een vermogen van 16 Watt, waarmee volgens de fabrikant een kamervullend geluid weergegeven kan worden. Ook is er een audio-uitgang aanwezig voor het koppelen van een extern audiosysteem.

Prijs en beschikbaarheid

De projector moet deze maand nog op de markt verschijnen. De prijs is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.