Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo kondigt meer accessoires aan voor de Nintendo Switch

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2017, 10:03 CategorieGaming

Nintendo heeft tijdens een Nintendo Direct-video bekendgemaakt dat de dock voor de Nintendo Switch ook los te koop zal zijn. Daarnaast heeft de spellenboer meer accessoires voor de populaire spelcomputer aangekondigd.

Meer accessoires voor de Nintendo Switch

Nintendo heeft tijdens een Nintendo Direct-presentatie meer accessoires aangekondigd voor de Nintendo Switch. Zo zal de dock, waar je de spelcomputer in plaatst om hem aan te sluiten op de televisie, vanaf 19 mei los te koop zijn voor een bedrag van 59,99 dollar. Een europrijs is momenteel nog niet bekend, maar de verwachting is dat het neerkomt op 59,99 euro. De dock wordt niet geleverd met een AC-adapter, maar die heb je wel nodig voor de stroom natuurlijk. Zo’n adapter wordt los verkocht voor 29,99 dollar (en mogelijk dus ook 29,99 euro).

Daarnaast heeft Nintendo ook gele Joy-Con-controllers aangekondigd. Dit zijn de controllers die je aan de zijkant van de tabletconsole kunt schuiven, maar ook als losse controllers kunt gebruiken. Verder komen er batterypacks uit voor de Joy-Con-controllers. Deze packs moeten de controllers van extra energie gaan voorzien. De huidige Joy-Con-controllers gaan al twintig uur mee. Hoe veel energie de batteypacks extra geven is niet bekend. Wel weten we dat er AA-batterijen in moeten. Deze accessoires moeten medio juni verkrijgbaar zijn.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.