Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft onthult (de rest van) Project Scorpio tijdens gamebeurs in juni

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2017, 8:48 CategorieGaming

Xbox-baas Phil Spencer heeft laten weten dat we tijdens de aankomende gamebeurs E3 meer over Project Scorpio te weten zullen komen. Eerder deze maand gaf de soft- en hardwaregigant al alle technische specificaties vrij van de spelcomputer.

Meer over Project Scorpio tijdens E3 2017

De Xbox-baas bij Microsoft, Phil Spencer, heeft laten weten dat we meer over Project Scorpio te horen krijgen tijdens de aankomende gamebeurs E3. Deze beurs vindt traditioneel in juni plaats en dat zal ook dit jaar het geval zijn. Dit schrijft Spencer op het blog van Xbox:

We’re excited to unveil Project Scorpio and the amazing game experiences it powers at E3 this June.

Wat we te zien krijgen, heeft Spencer dan weer niet bekendgemaakt. Mogelijk gaat het om het design van de console.

Eerder deze maand bracht gamewebsite Eurogamer al alle technische specificaties van Project Scorpio naar buiten. Scorpio is de 4K-versie van de Xbox One. Het is geen uitgebouwde versie van die Xbox One, maar een totaal nieuwe console die zowel Xbox One- als Xbox 360-spellen afspeelt. Ook komen er games aan die het beste zullen draaien op Scorpio, die worden voorzien van mooiere graphics, bijvoorbeeld. Voor meer informatie over de technische specificaties, kun je terecht in ons eerder geschreven en uitgebreide nieuwsbericht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.