Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft introduceert terugbetalingsservice voor Xbox One en Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2017, 9:37 CategorieGaming

Microsoft heeft een terugbetalingsservice geïntroduceerd voor Xbox One en Windows 10, die nu alleen nog live is in het preview-programma. Als de service straks voor iedereen live gaat, dan kun je dus je geld terugkrijgen voor een digitaal gekochte videogame.

Terugbetalingsservice voor Xbox One en Windows 10

Wanneer je nu een game digitaal koopt op Xbox One of Windows 10, dan is het niet mogelijk op je keuze terug te komen. Eenmaal aangeschaft ben je je geld kwijt, of je de game nu leuk vindt of niet. Daar komt binnenkort verandering in, aangezien Microsoft een terugbetalingsservice heeft geïntroduceerd in het preview-programma van de spelcomputer. Met deze service is het mogelijk je geld terug te krijgen van een digitaal spel dat minder dan twee uur gespeeld is. Geld terugvragen op downloadable content kan dan weer niet.

Daarnaast moet je binnen veertien dagen aangeven of je je geld terug wilt of niet. Ook moet een spel in z’n geheel zijn gedownload en tenminste één keer zijn opgestart om in aanmerking te komen voor een terugbetaling en moet er tenminste één dag tussen de aankoop en de aanvraag voor terugbetaling zitten. Het kan zijn dat je niet altijd je geld terugkrijgt: soms kan een ontwikkelaar weigeren mee te doen met de service. Ook heeft Microsoft altijd het recht een terugbetaling te weigeren. Wanneer de service voor iedereen beschikbaar is, is onbekend.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.