Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG W7V, G7V en E7V oled tv-series verschijnen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 13:49 CategorieOled tv's

LG is in Nederland en België begonnen met de verkoop van de 2017-series oled tv’s. De Koreaanse fabrikant brengt zijn wallpaper oled tv in de W7V-serie op de markt, en komt daarnaast met topmodellen in de G7V-serie en E7V-serie. De instap oled tv’s in de C7V-serie zijn al een paar weken te koop.

Op het gebied van oled zien we bij LG één compleet nieuwe serie; de W7V-serie. Deze serie bestaat uit een 77-inch en een 65-inch model. De tv’s zijn maar een paar millimeter dik en kunnen middels een magnetensysteem aan de muur bevestigd worden. De elektronica en aansluitingen zien we terug in de bijbehorende soundbar, welke middels één kabel met de tv verbonden worden. Lees ook onze review van de LG OLED65W7V.

Naast de W7V-serie brengt LG de G7V-serie met een premium design en geïntegreerde soundbar, de E7V-serie met geïntegreerde soundbar en de C7V instapserie op de markt. De in januari aangekondigde B7V-serie komt vooralsnog niet naar Nederland. Alle modellen zijn uitgerust met de 4K Ultra HD-resolutie, bieden ondersteuning voor HDR met Dolby Vision en draaien op webOS 3.5 als smart tv-platform.

Een overzicht van alle modellen en specificaties vind je in de LG 2017 oled en lcd led tv line-up. Lees ook onze review van de LG OLED65E7V oled tv.


€ 2.644,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 7.261,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.