LG UP970 Ultra HD Blu-ray speler kost 349 euro

20 april 2017 1 Minuut 4 Reacties
lg-up970

Het is alweer een paar maanden geleden dat LG de UP970 aankondigde. Deze eerste Ultra HD Blu-ray speler van de Koreaanse fabrikant moet binnenkort in Nederland verschijnen en krijgt een prijs van 349 euro mee. Voor dit bedrag krijg je ook ondersteuning voor Dolby Vision.

De UP970 is de eerste Ultra HD Blu-ray speler van LG en kan dus Ultra HD Blu-ray discs afspelen. Het model beschikt over ondersteuning voor HDR-weergave, in de vorm van HDR10 en Dolby Vision. De laatstgenoemde standaard zien we ook op de high-end tv’s van het bedrijf terug. Op het gebied van content ondersteunt Netflix Dolby Vision en kunnen we binnenkort Ultra HD Blu-ray discs met de standaard verwachten.

Verder komt de speler met een ethernetpoort, twee hdmi 2.0a-uitgangen voor het scheiden van audio en video en ondersteuning voor HDCP 2.2. Ook is WiFi aanwezig voor een draadloze verbinding met het thuisnetwerk en krijg je toegang tot diverse apps, waaronder de streamingdiensten van Netflix en Amazon.

Met een prijs van 349 euro is de UP970 één van de goedkoopste Ultra HD Blu-ray spelers van dit moment, al zal het aanbod de komende maanden snel groeien. Samsung komt met twee nieuwe modellen en Panasonic breidt zijn assortiment zelfs fors uit.

Lees ook onze review van de LG UP970 Ultra HD Blu-ray speler.

Reacties (4)