Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #95

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vervolg van Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars (seizoen 7 – vervolg)

Sinds deze week staat de tweede helft van het zevende seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. In deze serie krijgt een groepje vriendinnen te maken met een stalker die hun geheimen blootlegt als de meiden niet doen wat er van hen verwacht wordt. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben (de meesten dan) een carrière opgebouwd, dus zou je kunnen stellen dat alle narigheid achter de rug is. Maar in seizoen zes hebben we kunnen zien dat dit helaas niet het geval is, aangezien de dreigementen van voren af aan zijn begonnen…

Grimm (vier seizoenen)

Nick Burkhardt is een detective die al heel wat heeft meegemaakt tijdens zijn diensten. Maar niets heeft hem kunnen voorbereiden op zijn nieuwe leven: hij ziet mensen om zich heen veranderen in afzichtelijke wezens. Wanneer hij een familielid bezoekt, de enige die nog leeft, ontdekt hij de waarheid. Burkhardt ontdekt daar dat hij de laatste is van de Grimms, mensen die de menselijke wereld beschermen tegen monsters die uit sprookjes tot leven zijn gebracht. De Grote Boze Wolf is in dit verhaal zijn grootste vertrouweling en bondgenoot.

Bill Nye Saves the World

Talkshowpresentator en Emmy-winnaar Bill Nye nodigt experts en beroemdheden uit om samen in zijn lab te onderzoeken hoe wetenschap ons dagelijks leven bepaalt. Wetenschap heeft invloed op politiek, de maatschappij en popcultuur, en in deze serie zie je precies hoe en waarom. Elke aflevering bekijkt een specifiek onderwerp vanuit de blik van een wetenschapper, waardoor mythes kunnen worden ontkracht en antiwetenschappelijke beweringen, gemaakt door politici, religieuze leiders en grootmachten, onderuit gehaald kunnen worden.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.