Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #93

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere drie seizoenen van The Reign.

The Reign (drie seizoenen)

The Reign is een historische fantasieserie die zich afspeelt in 1500. We volgen Mary, Queen of Scotsvanaf haar vijftiende levensjaar. Sinds haar negende woont Mary al in Frankrijk in afwachting van haar huwelijk met Francis, die de troonopvolger in Frankrijk is. Wanneer een poging om Mary te vergiftigen voor haar goed afloopt, lijkt haar huwelijk met Francis echter niet meer zeker vanwege de aanhoudende onrust in het land en de twijfel van Francis of een huwelijk met Schotland wel zo slim is. Het is een spannende en meeslepende serie.

Frozen

Let it Go! Als je de film gezien hebt, dan weten wij al wat je de komende drie dagen gaat neuriën. Dit pakkende en aanstekelijke nummer is te beluisteren in één van de beste Disney-films tot op heden (of in elk geval één van de meest populaire van de afgelopen paar jaar). Wanneer de krachten van koningin Elsa het koninkrijk Arendelle in vrieskou hullen, doet haar zus Anna er alles aan om Elsa te vinden en de schade te herstellen. De film duurt een uur en 44 minuten en is geschikt voor jong en oud, al kunnen sommige dingen een beetje eng zijn.

The Fall (twee seizoenen)

Een serie met Gillian Anderson erin is vaak een goede serie. Eerder schitterde de actrice al in The X-Files, samen met Californication-ster David Duchovny. In de hitserie The Fall, waar nu twee seizoenen van op Netflix staan, speelt ze hoofdinspecteur Stelle Gibson. Wanneer het onderzoek van de politie van Belfast naar een reeks moorden vastloopt, wordt de hoofdinspecteur opgeroepen om deze zaak verder te onderzoeken. De serie wordt behoorlijk goed beoordeeld op IMDb en heeft maar elf afleveringen, die allemaal een uur duren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.