Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #92

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het zevende seizoen van The Good Wife.

The Good Wife (zeven seizoenen)

Stel: je bent een vrouw en hebt al jaren niet gewerkt, omdat je man genoeg verdiend om het gezin te onderhouden. Maar dan moet je man ineens de gevangenis in, waardoor je genoodzaakt bent opnieuw aan het werk te gaan. Hoe pak je dat dan aan? Dat zie je in het juridische drama The Good Wife, waarin Alicia Florrick wordt gedwongen haar oude carrière nieuw leven in te blazen. Ze is ooit afgestudeerd als advocaat en zal haar werkzaamheden weer oppakken. En dat heeft natuurlijk zo z’n gevolgen, waardoor het altijd spannend blijft.

Pinocchio

Sinds deze week staat ook de oude Disney-klassieker Pinocchio op Netflix. Dit is de versie uit 1940 (ja, het is serieus zo lang geleden sinds de film voor het eerst verscheen). In de film maken we kennis met een aantal interessante personages. Uiteraard leren we Pinocchio kennen: het houten jongetje dat een echt mens wil worden. Zijn grote kleine vriend Jiminy Cricket moet hem daarbij helpen, terwijl ze samen vechten tegen de tegenslagen van het leven. En er gebeurt nogal wat in de film — maar daardoor heeft Pinocchio wel alle tijd om zichzelf te bewijzen.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood (vijf seizoenen)

De anime (een Japanse animatieserie) Fullmetal Alchemist: Brotherhood wordt nog altijd gezien als één van de beste anime die Japan te bieden heeft. Wanneer je een cijfer van een negen (of in dit geval hoger!) op IMDb voorbij ziet komen, dan weet je dat je een mooie tijd tegemoet gaat. In deze bovennatuurlijke anime strijden de broers Edward en Alphonse tegen kwade krachten om hun lichamen terug te krijgen nadat deze zijn verminkt. In totaal zijn er nu vijf seizoenen beschikbaar met afleveringen die ongeveer 25 minuten duren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.