Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose introduceert nieuwe draagbare bluetooth-speaker SoundLink Revolve

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2017, 16:17 CategorieLuidsprekers

Bose heeft vandaag een compacte en draagbare speaker aangekondigd: de Bose SoundLink Revolve met een 360-graden-geluidsweergave. Het Amerikaanse bedrijf heeft de speaker voorzien van een aantal verrassende snufjes.

Dit is de nieuwe SoundLink van Bose

De SoundLink Revolve is een bluetooth-speaker met 360-graden-geluid. Plaats de speaker in het midden van een ruimte en je hebt overal in de kamer gelijkmatig geluid. Er komen twee varianten beschikbaar: SoundLink Revolve en SoundLink Revolve+. De plus-versie heeft een hoger volume, langere afspeelduur en een handgreep om de bluetooth-speaker overal mee naar toe te kunnen nemen. De SoundLink Revolve kost 229,95 euro en is per half mei beschikbaar.

Bose heeft flink uitgepakt met de bluetooth-speaker. Via de Bose Connect-app kan je de speaker aansturen en automatisch tussen bluetooth-apparaten schakelen. Ook kan je de app gebruiken om twee Revolve-speakers aan elkaar te koppelen. Hiervoor zijn twee modi: de partymodus en de stereomodus. Je kunt er ook voor kiezen om twee apparaten aan de bluetooth-speaker te koppelen via gesproken instructies. De speaker kan nog meer: zo kan je communiceren met Siri en Google Now, en telefoonoproepen beantwoorden.

Voor de serieuze audiofiel misschien gimmicks, maar daar is de nieuwe SoundLink-speaker ook niet voor bedoeld. Mocht je een draagbare bluetooth-speaker zoeken die waterbestendig is en een accuduur van twaalf uur heeft, dan is deze speaker misschien iets voor jou.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.