Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple TV krijgt ondersteuning voor meerdere gebruikers en picture-in-picture’

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2017, 10:26 CategorieMediaspelers

Er zijn geruchten verschenen over nieuwe functies voor de Apple TV. De mediaspeler zou namelijk ondersteuning krijgen voor meerdere gebruikers. Ook zou picture-in-picture worden geïntroduceerd, wanneer tvOS 11 later dit jaar beschikbaar zal zijn.

Apple TV met meerdere gebruikers en picture-in-picture – gerucht

De verwachting is dat Apple tijdens WWDC 2017 een aantal dingen zal presenteren, waaronder tvOS 11 voor de Apple TV. Over die software-update zijn maar weinig geruchten beschikbaar, maar dit weekend zijn er toch een aantal verschenen. Zo zal de mediaspeler eindelijk ondersteuning gaan aanbieden voor meerdere gebruikers. Zo kunnen meerdere personen gebruikmaken van het apparaat, en alleen aanbevelingen en andere dingen te zien krijgen die gebaseerd zijn op hun gebruik en interesses. Dat is nu helaas niet het geval.

Daarnaast zou Apple picture-in-picture-modus gaan introduceren met de release van tvOS 11. Deze functie zou ongeveer op eenzelfde manier gaan werken zoals dat gebeurde op iOS 9. De gebruiker zou in staat zijn een video in een kleiner schermpje te plaatsen, terwijl er ondertussen naar wat anders gezocht wordt. Het zou echter niet mogelijk zijn twee video’s naast elkaar te bekijken. Omdat het nog geruchten zijn, weten we dus niet zeker of deze functies ook daadwerkelijk geïntroduceerd worden. Tijdens WWDC deze zomer krijgen we hopelijk meer te horen.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.