Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Live maakt kiezen eigen profielfoto spoedig mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2017, 8:32 CategorieGaming

Microsoft zal Xbox Live binnenkort voorzien van een functie waar fans veelvuldig om gevraagd hebben. Het bedrijf maakt het binnenkort mogelijk voor deelnemers van het Xbox Insider programma om een eigen profielfoto te kiezen. Vanaf dat moment zit je niet langer vast aan voorgeselecteerde avatars.

Nieuwe profielfoto voor Xbox Live

Microsoft maakt het binnenkort dus mogelijk voor gebruikers om zelf een profielfoto te selecteren. De functie, custom gamerpics genoemd, wordt eerst uitgerold voor de deelnemers van het Xbox Insider programma. Microsoft waarschuwde alvast dat het wel nog een tijdje kan duren alvorens de functie voor iedere Xbox-gebruiker werkt. Het bedrijf verwacht nog enige tijd bezig te zijn om het concept met de profielfoto’s goed uit te kunnen werken voordat iedere gebruiker ermee aan de slag kan.

Meer updates in aantocht

Xbox Insiders zullen ook tegen andere nieuwtjes aanlopen. Zo is het vanaf de update mogelijk om games bij Games & apps te filteren op platform. Zo kun je jouw Xbox One-games en jouw Xbox 360-spellen makkelijk scheiden. Ook kunnen de deelnemers aan Xbox Insider alvast rekenen op nieuwe toernooien voor onder meer World of Tanks. Ook kun je binnenkort rekenen op captive portal support. Dat houdt in dat er een speciale browser tevoorschijn komt om in te kunnen loggen op publieke WiFi-netwerken. Denkt daarbij aan het netwerk van een school of een hotel.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.