Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Game Pass is een ‘Netflix voor games’-abonnement voor Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2017, 9:08 CategorieGaming

Microsoft heeft een nieuw abonnement voor Xbox One aangekondigd: de Xbox Game Pass. Hiermee krijg je toegang tot meer dan honderd games. Het lidmaatschap wordt eerst gelanceerd voor de mensen die meedoen met het Xbox Insider Programma.

Xbox Game Pass: dit moet je weten

Microsoft heeft Xbox Games Pass onthuld. Dit is een abonnement voor de mensen die in het bezit zijn van een Xbox One. Het lidmaatschap, wat 9,99 dollar per maand kost, biedt gamers toegang tot meer dan honderd spellen die zijn uitgebracht op zowel Xbox One als Xbox 360. Game Pass is sinds gisteren drie uur beschikbaar voor geselecteerde leden van het Xbox Insider Programma en zal later dit voorjaar voor iedereen worden gelanceerd. Wat de prijs wordt in Nederland, is helaas nog niet bekend; mogelijk wordt dit 9,99 euro per maand.

Een aantal van de grote titels die later dit voorjaar uitkomen, wanneer Xbox Game Pass wordt gelanceerd voor de bredere Xbox-community, zijn onder meer Halo 5: Guardians, Saints Row IV Re-Elected, NBA 2K16, Mad Max, LEGO Batman, Mega Man Legacy Collection, Terraria, Payday 2, Gears of War: Ultimate Edition, Fable III, SoulCalibur II en Tekken Tag Tournament 2. Gamers in het Insider Programma krijgen tijdens het testen aanvankelijk toegang tot ongeveer twintig spellen. Welke spellen er later nog worden toegevoegd, is nog niet bekend.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.