Video: wat is een av-receiver?

24 maart 2017 1 Minuut 2 Reacties
Marantz-receivers-feature-1

De collega's van Hifi.nl hebben deze week een interessante video online gezet die we je niet willen onthouden. In de video, onderdeel van een videoreeks over versterkers, wordt dieper ingegaan op wat een av-receiver precies is. En aangezien veel home cinema-enthousiastelingen voor een receiver gaan mag je deze video niet missen.

Een hele tijd geleden hebben we al eens uitgebreid stilgestaan bij wat een av-receiver precies is. Maar hoe weet je of een bepaalde av-receiver bij je past en waar dient een receiver eigenlijk voor? Dat een av-receiver uitzoeken geen gemakkelijke opgave is, laat Jamie Biesemans zien in de nieuwe video. Hij helpt je op weg in de jungle van deze gekke markt, waar een aantal grote spelers op actief zijn.

Lees vooral ook verder in onze artikelen over de tips en adviezen voor het kopen van een av-receiver en het optimaal instellen van je av-receiver. Mocht je meer informatie over de aanschaf of het gebruik van home cinema-apparatuur willen, dan kun je terecht in de home cinema informatiegids.

Reacties (2)