Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears lanceert kleine WONDERBOOM speaker

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2017, 10:58 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears lanceert de waterdichte WONDERBOOM. Deze Bluetooth-speaker heeft volgens de fabrikant ondanks zijn grootte een indrukwekkende audioweergave. 

De WONDERBOOM is volgens Ultimate Ears ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn. Tegelijk is de speaker ook geschikt voor mensen die graag gebruik maken van intuïtieve technologie die past bij hun online levensstijl. De bediening is kinderlijk eenvoudig. Zet hem aan, verbind hem met je muziekspeler en druk op ‘play’. Met de UE-knop bovenop de speaker kun je muziek afspelen, pauzeren, skippen en maak je verbinding met tot twee andere WONDERBOOM-speakers.

De WONDERBOOM zorgt, net als de Ultimate Ears BOOM 2 en Ultimate Ears MEGABOOM, voor een 360-graden sound en kan zonder problemen vallen vanaf een hoogte van maximaal 1,5 meter. De batterij van de speaker gaat tot tien uur mee en de Bluetooth-verbinding werkt tot zeker dertig meter afstand. Omdat de bluetooth-speaker waterdicht is, heeft hij het IPX7-keurmerk gekregen. Dit betekent dat hij 30 minuten lang tot één meter onder water kan overleven. Hij blijft uit zichzelf drijven en kan dankzij de stevige ring aan de bovenkant eenvoudig vastgemaakt worden aan elke tas. 

De Ultimate Ears WONDERBOOM is vanaf begin april verkrijgbaar in Nederland voor de retail adviesprijs van 99 euro. De speaker is beschikbaar is zes kleuren: Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw), Cashmere (roze) en Lilac (paars).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.